Podcast Kukuru Tessa Koop Cosmic Woman over ego, intuïtie en bewustzijnsgroei

In de media

Tessa Koop is bekend van haar boek: “Cosmic Woman”. Gelukkig leven met een kosmisch bewustzijn. De wereld om je heen is een spiegel van je innerlijk. Wees de energie die je wilt zijn.

Deze link hebben we t over https://kinweb.eu/gratis-kinkaart

Tess is de oprichtster van de @de_online_yurt op Instagram. In deze online community verzorgt ze live massa meditaties en werkt & experimenteert ze met ’the power of consciousness’. Met als intentie zoveel mogelijk mensen te bekrachtigen en te verbinden om zo bij te dragen aan de Nieuwe Wereld in Balans. In ons gesprek had Tessa het over ego en intuïtie en waaraan dit gekoppeld is. Ook hebben we het gehad over bewustzijnsgroei, over wat het holografisch universum is en wat het butterfly effect inhoudt.

Verder hebben we het in ons gesprek gehad over synchroniciteit, hoe ver Tessa is met het vervolg van haar boeken en vertelde ze hoe je je intuïtie spier kan trainen en de controle kan loslaten. Ook vaccineren en de tijd waarin we leven kwam ter sprake. Natuurlijk deelt Tessa haar favoriete boeken die voor haar reis van belang zijn geweest. Ten slotte bespraken we haar ochtendritueel en vroeg ik haar hoe ze tegen de dood aankijkt.