Cosmic Woman Yurt Journey: Join The Woman Medicine

Blog

Lieve Vrouw… stel je eens voor… Je doet je schoenen uit en je betreedt de yurt… Instant voel je een bijzondere energie… Home. Er brandt een vuur. Het voelt behaaglijk, knus en warm… Als een warme deken die je omhult. Je voelt dit moment is Sacred. Hier heeft je ziel naar verlangd… Verbinding, met andere vrouwen, met Moeder Aarde, met The Ancestors… Vandaag krijg je een eeuwenoud Verhaal te horen over… The Woman Medicine van de 13 Oorspronkelijke Clanmoeders…

Maar dat niet alleen…  Je gaat hierbij naast een Verhaal een ‘activatie’ ervaren van de 13 Grootmoeders: via je eerste chakra maken we een diepe connectie met het hart van Moeder Aarde en mag je gaan voelen en ervaren dat je wordt Gedragen door De Moeder in Haar levensweb en dat je ‘het’ niet alleen hoeft te doen. Kom je ook Luisteren en Ervaren? 

AGENDA ZIE HIER

Als een Verhalenverteller-nomade bezoek ik dit jaar yurts in Nederland om het Vrouwen Medicijn van de 13 Grootmoeders naar vrouwencirkels te brengen. In 2011 werd ik opgenomen in het Vrouwen Medicijn, verbonden aan Moeder Aarde en de 13 Manen.

Het veranderde mijn leven, zoals je in mijn boek Cosmic Woman kunt lezen en het is mijn wens dat ook andere vrouwen zich hun holistische inheemse natuur herinneren. Om zo ware vrede te vinden en hun rol te vervullen in het levensweb dat ons Draagt en Verbindt, voor de nieuwe wereld in balans die gloort aan de horizon als een Belofte.

De leringen van de 13 Grootmoeders zijn eeuwenoud maar springlevend en altijd bewaard gebleven door de inheemse vrouwen die weigerden na de overheersing door blanken hun verbondenheid met Moeder Aarde op te geven. Door allerlei profetieën wisten zij hoe waardevol deze teachings zouden zijn in deze unieke tijd op Aarde, waarbij de vrouwelijke energie weer ontwaakt in ons mensen.

Jamie Sams

Ik voel mij een fakkeldrager van de kennis van Jamie Sams, die het Verhaal van
de Dertien Oorspronkelijke Clanmoeders mondeling kreeg overgeleverd door twee Kiowa-Grootmoeders.  

Als je The Calling hoort om naar de yurt te komen, voel je dan welkom. Iedere vrouw die plaatsneemt is kostbaar, heeft een unieke rol te vervullen. Samen zetten we een krachtveld neer, zodat de oermoederenergie via onze baarmoeders door ons heen zal stromen. En jou als vrouw precies datgene zal geven wat je op dit moment in jouw leven en proces nodig hebt.

Elke Gathering is weer anders… Maar zeker is dat de 13 Grootmoeders het allerbelangrijkste Vrouwen Medicijn met ons gaan delen: Stilte.

En je gaat de Power of Sacred Silence voelen… Tot diep in je cellen, je hart… Dat kan ook spannend zijn… Want wat wil er in jou gezien, gevoeld en gehoord worden? Ook ontdek je het belang van vertragen in het ritme van de Schildpad, om zo opnieuw in je natuurlijke ritme te komen, verbonden aan de 13 Manen.

Ik ben heel dankbaar voor de vrouwen die ik nu al heb mogen ontmoeten, en die mij hun yurt aanbieden. In de AGENDA zie je waar ik wanneer ben. Voel maar welke plek je Roept.

Ik bereid me voor op een nieuwe reis… Maar… dat geldt ook voor jou…

Then I hear you say to me We are the AncestorsWe are the spirit beings of this landLean into us, for we are holding youWeaving the threads of your life and guiding your handWe speak to your soul, we sing through your blood and we drum through your bonesThis memory that you’ve knownYou know what your spirit came here forWe are walking you home, we are guiding you home

– Ayla Schafer, lyrics Guiding and Protecting