Wat is The Woman Medicine?

13 GROOTMOEDERS, Blog, TEACHINGS

Wat kun je als vrouw doen om je sterker, meer in balans en wijzer te voelen?
Join The Woman Medicine! De wereld heeft jouw Schoonheid nodig.

Zie The Woman Medicine als helende of magische (creatie)krachten, verbonden aan Moeder Aarde en de energieën van 13 Manen. Het zijn Sacred Medicine die je weer verbinden met de Taal van Liefde en de natuurlijke wereld.

Het zijn de kwaliteiten, talenten en mogelijkheden van het vrouwelijke, spiraalvormige principe die we eren en die vrede & creativiteit brengen. Deze energie is nauw verbonden met je lichaam, en in het bijzonder met je ‘Yoni’. De creatiekracht in je bekken, verbonden aan ook je benen (je wortels).

Zo kom je weer terug in harmonie met de tegenpolen Yin en Yang in jezelf. Door je vrouwelijke Yin te leren kennen, kan ze gelijkwaardig met Yang gaan spelen, dansen en creëren. Ze zijn een liefdeskoppel en hebben elkaar nodig!

Elke Grootmoeder onderwijst haar eigen specialiteit en aspect van de waarheid. Niet alleen op spiritueel vlak maar ook gegrond in Moeder Aarde. Zo kun je nog ‘scheppender’ zijn; je weet wie je bent en wat je wilt creëren vanuit je innerlijke waarheid. De 13 Grootmoeders zijn de Hoeders van alle aspecten van de 12+1 Waarheid, waarvan Oneness de essentie is.

Het zijn jouw innerlijke hulpbronnen om weer in balans te komen en jezelf te mogen zijn. Elk facet van Waarheid belicht een facet van jouw natuurlijke persoonlijkheid. Hierdoor ervaar je jezelf weer als een holistische vrouw (lichaam, geest en ziel). Verbonden aan zowel een fysieke werkelijkheid, als een onzichtbare wereld van energie, vol kleuren, tonen & frequenties.

The Woman Medicine activeert niet alleen de zelf genezende krachten van het lichaam, maar ook de subtiele energieën van jouw lichtlichaam. Hiermee geef je jouw schoonheid haar gezondheid, levensvreugde en magische powers terug.

The Woman Medicine geeft de vrouw alles wat ze nodig heeft om zich meer verbonden en in harmonie te voelen met zichzelf, de natuur en het Grote Mysterie; de oorspronkelijke Bron van de Schepping. De… Oermoeder. Zij opent voor jou een wereld van oneindige mogelijkheden!