Nieuwe doorgang Grote Piramide kondigt einde Stille Revolutie aan

Blog

De nieuw ontdekte doorgang in de Grote Piramide staat symbool voor onze keelchakra. De oude Egyptenaren noemden onze Innerlijk Stem, de innerlijke Ka die ons leiding, bescherming en inspiratie biedt. Toen ik dit nieuws las (zie HIER) voelde ik: dit is belangrijk. Daarna kreeg ik inspiratie om tijdens de Sacred Morning Session (meditatie vind je HIER) met 2e Paasdag een innerlijke reis naar deze doorgang te maken voor een heling. Ook dienden de Arcturians zich aan (HIER). Meesters in klankheling en geometrie. Ik voel dat steeds meer mensen zichzelf gaan uitspreken en dat de verschuiving naar een nieuw en ander bewustzijn steeds minder in Stilte plaatsvindt. De Grootmoeders zeggen: ‘De Stem van het Volk zal zijn macht terugkrijgen.’

Deze post schreef ik op Instagram:

Wakker. Het is natuurlijk Volle Maan en Zij die Vooruitziet komt met een boodschap. Ik stribbel tegen. Moet al alle zeilen bijzetten. “Daarom,” zegt ze. Dus… I am Listening….

Allereerst begint ze met de volgende puzzelstukjes: de heftige zonnewinden, de wervelende Aurora, Pluto die in Waterman schuift, onze processen waarbij we niet meer om onszelf heenkomen.

Maar ook: de nieuw ontdekte doorgang in de Grote Piramide. Ze zegt doordat alle energieën intensiveren, wat niets anders is dan licht infusie, ontrafelen ook mysteries zichzelf. “Maar je dient wel deze punten te verbinden.” @lightisconsciousness kwam hiermee (zie slides)

Ik voelde: dit is belangrijk. Met het verstrijken vd manen, en de rising feminine gaat dit wereldwonder steeds meer onthullen. De Vitruvius is een stelsel van lichaamsverhoudingen. V was een Romeinse militair en architect, die deze verhoudingen als voorschrift beschreef voor tempelbouw.

Zodoende ontdekte men de overlap van de Grote Piramide en de Vitruvius. Dus de doorgang die nu is ontdekt zit bij het keelchakra. De Grootmoeders herinneren mij eraan dat de oude Egyptenaren de “Stem in ons hoofd” de Ka noemden. Welke zorgt voor leiding en inspiratie.

Ze zegt: “Waarom denk jij dat je nu geïnspireerd wordt de Sacred Morning Sessions te doen in @de_online_yurt? In deze heftige tijden dien je jouw kosmisch erfdeel op te eisen voor innerlijke leiding en het spreken van je Waarheid. Activeer je innerlijke Ka, verbonden aan de keelchakra. Dit is nl een tijd dat:

“De Stem van het Volk zijn macht zal terugkrijgen. De structuur vd machtspiramide brokkelt van binnenuit af met het ontdekken vd ware aard van de Grote Piramide. Maar je stem krijg je pas terug als je jezelf verbindt met je Innerlijke Ka. Dat gaat niet vanzelf, dat vraagt om Sacred Morning Sessions: oefening om de Ka te horen.”

Zij die Vooruitziet waarschuwt dat het systeem nog meer instort. Dat zorgt voor veel verwarring onder de mensen. Maar parallel gaan in het web zich nieuwe magische mogelijkheden voordoen. “De explosie van energie activeert het groepsbewustzijn van One Humanity op de nieuwe aarde. Einde Stille revolutie, welkom KA” 🙌🌒☀️

Keelactivatie Innerlijke Ka Grote Piramide (bestseller) – Cosmic Woman